Milyen a jó személyi edző?

A legtöbb emberben téves kép él a személyi edzőkkel kapcsolatban.A többség fejében a személyi edzők csak testépítőket tréningező tanulatlanok vagy a gazdagok kiváltságai.Akinek van tapasztalata pontosan tudja ,hogy ez nem így van.

A személyi edző egy jól képzett szakember, egy életvezetési tanácsadó és egy igazi motivátor.  Kinek van szüksége személyi edzpre? Véleményem szerint azok mellé az emberek mellé kell egy ilyen vezető, akik olyan problémákkal küszködnek, mint a kórós elhízás, tartáshibák vagy pedig az alacsony motivációs szint.De ha valaki nem szeret egyedül edzeni azoknak is ajánlott.

Saját tapasztalat és érdemes kipróbálni, amikor csinálok egy gyakorlatot sokszor hamarabb abbahagytam… mondván ennyi van bennem.Amikor elkezdtem személyi edzővel edzeni rájöttem sokkal többet bírok körülbelül 30%-al.Kérdés miért is?Nyilván ő mint szekértő tudja  határaim és persze motivál.Saját magát az ember elég nehezn tudja motiválni,nyilván könyebb letenni a súlyt és azt mondani ennyi van bennem.

Próbáljátok ki milyen amikor egy a témában szakértővel edztek.És itt nem csak az edzésről beszélek hanem sok embernek élnek tévhitek a táplálkozással kapcsolatban is.Ezekben is tud segíteni egy személyi edző.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X